Beginpagina > Nieuws > Think & Drink met de jongerenvoorzitters


Think & Drink met de jongerenvoorzitters

woensdag 23 oktober 2013

In het kader van de Werktank Middenveld organiseert ‘de Verenigde Verenigingen’ een reeks van Think & Drinks met sleutelfiguren uit de politieke partijen. Op 30 oktober is het de beurt aan de jongerenvoorzitters. Je bent van harte uitgenodigd om mee te debatteren.

Think & DrinkIn het kader van de Werktank Middenveld startte ‘de Verenigde Verenigingen’ eerder dit jaar een denkoefening over een aantal opvallende evoluties in de samenleving en de impact ervan op het verenigingsleven in Vlaanderen. Na de aftrap en een Toekomstlab eind augustus volgden open gesprekken met de verschillende partijvoorzitters (zie ook vorige berichtgeving).

De partijvoorzitter zet de lijnen uit. Andere sleutelfiguren in en rond de partij kleuren vanuit verschillende rollen en verantwoordelijkheden (meestal) binnen deze lijnen. Met een reeks van Thinks & Drinks wenst ‘de Verenigde Verenigingen’ ook met hen, gericht, het gesprek aan te gaan.

Thema’s van de avond:

  • Nieuwe generaties & nieuwe organisatievormen: hoe mee omgaan?
  • Crisis, pessimisme & wantrouwen: wat zie je de overheid, middenveld en markt daaraan doen?

Met Maité Morren (jongsocialisten), Tom Vandekendelaere (jong CD&V), Ralph Packet (jong N-VA), Frederick Vandeput (jong VLD), Bram van Braeckevelt (jong Groen).

‘de Verenigde Verenigingen’ zorgt voor een informele setting, een open vizier en gemotiveerde sprekers. De Think & Drink vindt plaats op woensdag 30 oktober van 17u30 tot 20u30 in het Beurskafee (A. Ortsstraat 20-28, Brussel). Schrijf je in via bart@deverenigdeverenigingen.be, uiterlijk tegen 29 oktober. Deelname is gratis. Meer info vind je bij ‘de Verenigde Verenigingen’.


Blijf op de hoogte: abonneer je op ons Digizine, of volg ons op Twitter.

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Disclaimer | Overzicht van de site | Privé-site | SPIP | OWA