Beginpagina > Nieuws > Start het werkjaar met Wascabi!


Start het werkjaar met Wascabi!

Welkom in de Tricoterie op 31 augustus

donderdag 13 juli 2017

Eind augustus? Dan denk je vanzelf aan Wascabi! Hoe kan het ook anders na vier succesvolle edities? Wascabi is inmiddels uitgegroeid tot hét netwerkevent waar iedereen die er ook maar een beetje toe doet het nieuwe werkjaar aftrapt.

 
 
uitnodiging wascabi event 2017
 
 

START HET WERKJAAR MET WASCABI

31 AUGUSTUS 2017


Het afgelopen jaar hebben politieke discussies met én over onze sector heel wat deining veroorzaakt. Discussies over decreet, bovenbouw en de rol van onze sector in het maatschappelijk debat: het was bepaald geen jaar dat rustig voorbij kabbelde.

Panikeren daarover doen we niet. Integendeel!

Wil je mee op de eerste rij zitten van het debat? Of wil je gewoon weten hoe de vakantie van je collega is geweest? Wat ons betreft zijn het allebei steengoede redenen om af te zakken naar ons event.

We zijn er nog acht donderdagen van verwijderd, maar inschrijven doe je best nu al!

Wat mag je dit jaar verwachten?

 
 
 
  uitnodiging wascabi event 2017

Geen Wascabi zonder onze vaste gasten uit de Commissie Cultuur van het Vlaams Parlement, zeker in het jaar waarin het decreet vaak centraal stond in hun tussenkomsten. Het nieuwe decreet is er nu. Maar betekent het een dijkbreuk of is het resultaat vis noch vlees? Minister Gatz lanceerde begin juli zijn ideeën om de bakens van de culturele bovenbouw te verzetten.  Wat denken de parlementsleden van zijn voornemen?

 
 

Wat is de beste reactie op uitdagingen die in volle vaart op je afkomen? Juist: niet panikeren, maar organiseren. Bijvoorbeeld in de vorm van een performante federatie. Daar weet Karel Van Eetvelt van UNIZO alles van. Verwacht je aan boeiende inzichten over de kracht van samenwerking van een man die al vele watertjes doorzwommen heeft.

uitnodiging wascabi event 2017  
  uitnodiging wascabi event 2017

Het sociaal-cultureel werk staat voor een sterk verhaal. Dat staat als een paal boven water. Maar wie luistert? Krijgen we dat verhaal wel voldoende sterk in de markt gezet? Of worden we te snel opzij geschoven als ‘politiek correct’ en moeten we gehaaider te werk gaan? Frank Van Oss weet alles van boodschappen en hoe ze over te brengen.

 
 
image image
uitnodiging wascabi event 2017
 

Blijf op de hoogte: abonneer je op ons Digizine, of volg ons op Twitter.

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Disclaimer | Overzicht van de site | Privé-site | SPIP | OWA