Beginpagina > Nieuws > WASCABI 2017 gaat door op 31 augustus in Brussel!


WASCABI 2017 gaat door op 31 augustus in Brussel!

dinsdag 20 juni 2017

Ja, we durven inmiddels te spreken van een traditie. Al voor de vijfde keer organiseert FOV zijn Wascabi-event. Het is inmiddels uitgegroeid tot hét startschot voor een nieuw sectorjaar. Wil je er opnieuw bij zijn? Inschrijven kan vanaf nu!

Vorig jaar hadden we tijdens ons evenement de mond vol van de veranderingen die op ons afkwamen: wisselende verhoudingen tussen overheid, markt en middenveld, een bovenbouw in reconstructie en een nieuw decreet in aantocht...

Veranderingen kunnen al gauw leiden tot donkere gedachten: over de staat van onze planeet, de verhoudingen tussen de bewoners ervan of – op kleinere schaal – de positie van ons middenveld. Maar doemberichten, daar doet onze sector niet aan mee. FOV zegt: niet panikeren, organiseren! Het is een slogan die al lang meegaat, maar vandaag relevanter is dan ooit.

Tijdens ons Wascabi-event op donderdagnamiddag 31/08/2017 overstijgen we het sloganeske en gaan we met jou op zoek naar de kracht van samenwerking.

Op het programma staan...

Helaas, daarover lossen we nog niets! Wat niet geheim is: we ontvangen je met plezier in De Tricoterie, vlakbij het station van Brussel-Zuid. Je komst belonen we met hapjes, drankjes en boeiende sprekers.

Welkom ben je vanaf 13u30.

Een officiële uitnodiging volgt binnenkort, maar inschrijven kan nu al. En dat is niet eens zo moeilijk: je moet gewoon op het prentje hieronder klikken!


Blijf op de hoogte: abonneer je op ons Digizine, of volg ons op Twitter.

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Disclaimer | Overzicht van de site | Privé-site | SPIP | OWA